Dakisolatie in Antwerpen

Dakisolatie kent vele voordelen. Laat u informeren en lees snel verder. Wij hebben alle benodigde informatie op een rijtje gezet. Direct een afsprak maken of nog even sparren over dakisolatie in Antwerpen? Onze dakdekker in Antwerpen is u van dienst. Hij vertelt u alles over isolatie van uw dak, over de mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen betekenen. Bel gerust op 03 303 28 34.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie is erg populair omdat je er kosten mee bespaard. Hoeveel u bespaart per jaar is afhankelijk van uw type dak en het soort isolatie. Gaat u uit van 1 euro/m3 gas, dan kunt u op jaarbasis tussen de €400 en €800 besparen. U kunt een goede inschatting van de kostenbesparing voor dakisolatie in Antwerpen maken door de huidige gasprijs erbij te pakken. Daarnaast zorgt isolatie van uw dak voor:

  • Het wooncomfort neemt toe.
  • Het is goed voor het milieu, omdat u minder gas nodig heeft en er dus minder CO2 wordt uitgestoten.
  • Een taxateur zal de waarde van uw woning hoger inschatten.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Antwerpen laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. Bekijk of er landelijke of regionale subsidies zijn. Hiermee kunt u zo’n 30% van de kosten terugkrijgen. Meer informatie over subsidies kunt u vaak vinden bij de gemeente. Informeer u goed, want er zijn wel vaak voorwaarden aan verbonden.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor het aanbrengen van alle soorten dak isolatie staan wij voor u klaar. Heeft u nog andere wensen voor uw dak, dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf. Onze werkzaamheden voldoen aan de hoge eisen die aan dakdekkerbedrijven worden gesteld door de brancheorganisaties. Dakisolatie in Antwerpen laat u met een gerust hart door ons uitvoeren.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak toevoegen? Dit is een goede keus. Uw dak zal daarmee goed geïsoleerd worden. Er kan isolatiemateriaal aan de binnenzijde van uw schuine dak toegevoegd worden. Dit geeft goede isolatie, maar hierdoor moet u wel een klein beetje ruimte op zolder inleveren. Ook een goede optie voor het isoleren van uw woning is zoldervloerisolatie. Dit is handig wanneer u de zolder alleen als opbergruimte gebruikt en dus niet verwarmt.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Dakisolatie aan de buitenzijde van uw schuine dak is een effectieve manier om uw dak te isoleren. De dakpannen gaan eraf, het isolatiemateriaal erop en de dakpannen er weer overheen. Een makkelijke, maar minder isolerende optie voor uw schuine dak is het vullen van de ruimte onder de dakpannen met speciaal isolatiemateriaal zoals purschuim, glaswolvlokken of termoparels.

Dakisolatie Antwerpen door de Beste Vakman laten uitvoeren

Er is altijd een dakdekker beschikbaar om uw wensen met u te bespreken. Vraag meer informatie aan of plan een afspraak in. Bel ons gerust op 03 303 28 34 of neem contact met ons op via ons contactformulier.