Dakrenovatie Antwerpen

Een dakrenovatie Antwerpen kan in kleine of grote mate gebeuren. Een daklekkage herstellen is een kleine vorm van renovatie, het vervangen van een groot deel van de dakpannen is een grote klus. Voor ons maakt een grote ingreep zoals een complete renovatie ten opzichte van een kleine ingreep zoals een dakreparatie geen verschil. Wij werken efficiënt en vakkundig om u te voorzien van een goed dak. In Antwerpen of omgeving klimmen wij graag op uw dak om de problemen te verhelpen.

Dakrenovatie plat dak

Heeft uw platte dak renovatie nodig? Dan vergt dit een andere aanpak dan een hellend dak. Uw platte dak is waarschijnlijk bedekt met PVC, EPDM of bitumen. Deze typen dakbedekking worden vaak stevig geplaatst en gaan zeer lang mee. Toch kunt u lekkage of bijvoorbeeld stormschade krijgen. Een dakrenovatie is dan vaak de gemakkelijkste oplossing om het probleem aan te pakken. Hierbij wordt uw dak gedeeltelijk of helemaal vervangen, maar de structuur blijft hetzelfde. Wij hebben veel ervaring met platte daken en praat u hier graag over bij.

Dakrenovatie hellend dak

Een renovatie op een hellend dak is ook geen probleem voor onze vakmensen. Neemt u gerust contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs. Dakwerker Antwerpen praat u bij over de mogelijkheden en vertellen u precies hoe wij te werk gaan. Zo krijgt u geen verrassingen en weet u wie u het dak op stuurt.