Stormschade in Antwerpen?

Het weer in België kan erg onvoorspelbaar zijn. Is het de ene dag mooi weer, dan kan het de andere dag ontzettend hard waaien. Een harde wind is voor uzelf over het algemeen geen gevaar, maar voor gebouwen of huizen kan dit erg schadelijk zijn. Zo kan het voorkomen dat de dakpannen van uw huis losraken of zelfs van uw dak afwaaien. Raak wanneer dit gebeurt niet in paniek! In Antwerpen en omgeving staan wij graag voor u klaar om uw stormschade aan te pakken en is uw daklekkage snel verholpen.

De oplossing voor stormschade

Stormschade kan voor veel overlast zorgen en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij u een 24/7 dienstgarantie in Antwerpen en omgeving. Dit houdt in dat u ons dag en nacht kunt bereiken voor dakreparatie. Na uw oproep komen wij zo snel mogelijk bij u langs om uw dak vrij te maken van de opgelopen schade. Onze vakmensen werken vakkundig en efficiënt, en zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt. Of het nu een losgeraakte dakpan is of een lekkage: wij maken geen uitzonderingen en komen dit graag voor u oplossen.

Heeft uw dak na een gure windstorm stormschade opgelopen? Wacht dan niet langer dan nodig is en neem direct contact met ons op. U kunt dakwerker Antwerpen snel bereiken door te bellen naar 03 303 28 34.