Daklekkage in Antwerpen

Niets is vervelender dan schade aan uw woning. Vooral een daklekkage Antwerpen kan veel vervolgschade met zich meebrengen en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Ook al is het nog vroeg in de ochtend. De dakdekkers van de Beste Vakman zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op korte termijn langskomen om naar uw dak te kijken. Lees gerust verder voor tips en informatie bij daklekkages. Direct een afspraak maken? Bel gerust naar 03 303 28 34.

Daklekkage Antwerpen: wat te doen?

Bekijk of u de oorzaak van de daklekkage Antwerpen kunt achterhalen. Het is belangrijk snel actie te ondernemen, zodat u vervolgschade aan uw woning voorkomt. Vang het lekkende water op en zorg ervoor dat dat uw spullen niet nat worden. Maak foto’s voor uw verzekeringsmaatschappij. Wellicht wordt de schade vergoed. Heeft u geen ervaring met daken beklimmen? Ga dan ook niet zelf uw dak op om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Dit is erg gevaarlijk.

Onze werkwijze bij daklekkage in Antwerpen

Wij houden de kwaliteit van onze dienstverlening graag hoog. Mede door onze heldere werkwijze bij daklekkage Antwerpen kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Uw verhaal geeft vaak al een goed beeld van wat er aan uw dak mankeert. Door nog wat op de details in te gaan krijgen wij een volledig beeld van het probleem. Om zeker te zijn van de oorzaak van het lek moeten we uw dak op om deze grondig te bekijken. Daarvoor kunnen wij altijd op korte termijn een afspraak inplannen.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Na een dakinspectie kunnen wij u meer inzicht geven in de kosten van een dakreparatie. Wij geven u ook graag gedetailleerde informatie over de eventuele dakreparatie. We gaan met u in gesprek over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Indien u akkoord gaat met ons voorstel, dan plannen wij direct een afspraak met u in.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Niet alleen weersomstandigheden, maar ook vogels en muizen kunnen schade aanrichten aan uw dak. Om een daklekkage Antwerpen te voorkomen kunt u beginnen met het laten uitvoeren van periodiek dakonderhoud. Hiermee worden mankementen gerepareerd, maar kunt u ook beginnende schade opmerken.

Lekkage plat dak

Water gaat vaak door het dak naar binnen wanneer de waterafvoer niet naar behoren werkt. Dit veroorzaakt de lekkage plat dak. Uitgedroogde dakbedekking met scheuren kunt u beter snel vervangen, anders bent u veel geld kwijt aan reparaties. Is de reparatie van uw platte dak niet voor u weggelegd? Schakel daarvoor onze ervaren dakdekker in Antwerpen in. Via 03 303 28 34 is de Beste Vakman 24/7 bereikbaar. Bel ons gerust.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak wordt vaak veroorzaakt door kapotte dakpannen, verstoppingen in dakgoten, scheuren rondom een dakraam of dakkapel of andere schade aan uw dak. Op basis van uw verhaal nemen wij al het benodigde materiaal met ons mee, zodat we, indien mogelijk, de lekkage direct kunnen verhelpen. Kleine reparaties kunnen wij dus vaak direct doen, maar voor grotere klussen maken wij op korte termijn een nieuwe afspraak.

Bel gerust bij daklekkage in Antwerpen

Een daklekkage moet snel gerepareerd worden. Wij zorgen er dan ook voor dat er altijd een dakdekker van de Beste Vakman voor u klaar staat. Wij maken heldere afspraken met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Laat uw daklekkage in Antwerpen gerust aan ons over. Wij nemen de telefoon altijd op, ook al staan we op het dak. Dus bel gerust 03 303 28 34 of maak gebruik van het contactformulier. Wij maken direct een afspraak met u.