Daklekkage in Antwerpen?

Bent u woonachtig in Antwerpen of omgeving en heeft u last van een lekkend dak? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! De dakdekkers van Kolen Dakwerken hebben veel ervaring met het verhelpen van een daklekkage en voeren snel en efficiënt een dakreparatie uit. U kunt ons op ieder moment van de dag of nacht bereiken. Wij begrijpen namelijk hoe vervelend een lekkage aan uw dak is en dat dit snel verholpen moet worden. Nadat u ons heeft ingeschakeld, klimmen wij zo snel mogelijk uw dak op om de daklekkage Antwerpen te verhelpen. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten lekkages:

  • lekkage plat dak;
  • lekkage schuin dak;
  • lekkage dakgoten;
  • lekkage dakkapel;
  • lekkage serre;
  • lekkage nokvorst.

Heeft u een soort lekkage aan uw dak die niet in dit rijtje staat? Neem dan alsnog gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Lekkage plat dak

Heeft u een lekkage aan uw platte dak? Onze vakmensen repareren dit graag voor u. We brengen bijvoorbeeld een strook glasvlies aan of een kitlaag van bitumen. Hierdoor is uw lekkage aan uw platte dak snel gerepareerd en zit u weer droog.

Lekkage dakpannen

Heeft u een schuin of hellend dak? Dan is dit ook geen probleem voor onze vakmensen. Wij hebben ervaring in alle soorten daken die er voor kunnen komen. Ons team van specialisten komt met passende hulpmiddelen graag naar u toe om de daklekkage te verhelpen. Bel dakwerker Antwerpen direct op 033 - 03 28 34 voor het maken van een afspraak.